2011-08-16 08:59:22• hírek • (x)

Fából készült játékszerek!

Gyakorló szülők lévén tapasztaltuk, hogy mennyire megváltozott nemcsak az élet, az életritmus, hanem a játékkultúra is. Ajándékvásárláskor tétován sétáltunk az üzletek polcai között, nem találva azt mit keresünk.

De mit is kerestünk a sok csillogó-villogó, szirénázó, hupilila műanyag játék között? A természetesebb játékot, aminek lelke van, olyat, amilyennel mi is játszottunk gyermekkorunkban. Hová lettek a rongybabák, a hintalovak, a faautók, fém csészécskék? Az egyszerű házilag készített játékokat kiszorították a gyári termékek. Akkor döntöttük el, hogy megkeressük azokat a játékokat, amelyek érdemben megközelítik a nagyapa által készített fakardot, és a nagyi rongybabáját. Így született a Titiri bolt gondolata.

Hisszük, hogy a környezete alakítja a gyermeket, így ha gyermekkorában igényes és természetes játékokkal van körülvéve, felnőttként is értékre fog törekedni. Tudjuk, nem egyszerű feladat olyan játékot vásárolni, amely egyszerre felel meg a gyermek életkorának és érdeklődésének, és ami ugyanilyen fontos, serkenti képességei, készségei fejlődését. A Titiri Fajáték választékát ezért tudatosan olyan játékokból alakítottuk ki, melyek nemcsak nagyszerű szórakozást nyújtanak, de észrevétlenül fejlesztők és egytől egyig kiváló minőségűek.
 A fajáték hallatán az emberek egyszínű, unalmas játékokra gondolnak. Vásárlóink gyakran meglepődnek, hogy milyen szemet gyönyörködtető, színes világba kerültek, ahol egy pillanatra ők maguk is gyermekké válnak. Áruházunkban nemcsak a gyerekek számára talál játékokat! Játékos kedvű felnőttek részére sok-sok logikai, gondolkodtató és társasjáték közül választhat!

Titiri fajátékok - igényre faragva

Termékeinket ajánljuk óvodáknak, tanítóknak is!
 Játékaink egészségre káros anyagot nem tartalmaznak.
Környezetvédelmi szempontból is előnyös, mert a természetes anyagokból, így a fából készült játékok ökológiai mérlege (vagyis az, hogy termelése és megsemmisítése mennyire szennyezi a környezetet) jóval kedvezőbb, mint a mesterségesen előállított anyagokból készülteké. A fajátékok tartóssága jóval nagyobb, élettartama több játékos nemzedékre kiterjed. Ha a vásárló tartósabb, de drágább játék mellett dönt, akkor gazdaságosabban cselekszik, mert tulajdonképpen későbbi költségeket takarít meg.

Hamarosan beindul a www.titiri.ro társaként  egy kézműves  ill. képzőművészeti alkotásokat tartalmazó honlap, melyen gyönyörű egyedi alkotásokat találunk ajándéknak vagy akár lakásunk dekorálásához, ugyanakkor alapanyagok beszerzésében is hasznos lesz!

Sok szeretetettel várunk mindenkit! Titiri fajátékok - igényre faragva!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: